Golf i Florida

Florida är känt för sina många golfbanor i absoluta toppklass. Golfens Mecka som man skulle kunna sammanfatta det hela med mer än tusen golfbanor att välja och vraka emellan.

Att få en tid på de större golfbanorna kan vara lite knepigt och även för den delen rätt dyrt. Det gäller att boka i god tid för att få spela på de bättre banorna.

Mästerskapsbanor

Doral Golf Resort and Spa

Belägen I Miami med sina fyra mästerskapsbanor så är Doral en av Floridas bästa golfdestinationer. En av banorna: Blue Monster, är värd för den årliga Doral-Ryder Open.

Champions Club at Summerfield

Den bästa golfbanan I området kring Stuart. Den hör landsbygds-aktiga utmanande mästerskapsbanan är designad av Tom Fazio. Den erbjuder fina glimtar av naturliv mitt i våtmarkerna.

TPC at Sawgrass

Med sina 99 golfhål att avnjuta så är den här golfbanan som är designad av Pete Dye en av världens mest eftertraktade golfbanor för inbitna golfare att besöka. Just det 17e hålet är det mest fotograferade golfhålet i världen.

Andra underbara golfbanor

Biltmore Hotel

Denna vackra 18-håls golfbanan är belägen i Miami vid Biltmore Hotel i Coral Gables och är designad av ingen mindre än Donald Ross. Är även en favoritbana för den tidigare presidenten Bill Clinton.

The Inn at Ocean Breeze Golf and Country Club

Tidigare känd mer som The Inn at Boca Teeca och ligger belägen i Boca Raton. Har lockat golffanatiker i över tre årtionden. Den här 27-håls golfbanan är en riktig pärla men är endast öppen för medlemmar och gäster på värdshuset.

PGA National Resort & Spa

Belägen i vackra Palm Beach är denna resort det nationella huvudkvarteret för PGA. Det är en mycket trevlig golfklubb med fem stycken 18-håls golfbanor.

Emerald Dunes Golf Course

Den här underbara golfbanan som är designad av Tom Fazio med 60 tunnland vatten och en fantastisk utsikt över havet. Något dyr, men väl värt pengarna då denna golfbanan är en av de enda som är öppna för allmänheten i West Palm Beach området.

Naples Beach Hotel & Golf Club

En av Floridas äldsta golfklubbar, den här golfbanan är relativt platt men har små greener och mästerfulla bunkrar som absolut sätter dina kunskaper på prov. Som tillägg ligger en av Floridas mest charmiga resort hotell bara över gatan.

Mangrove Bay Golf Course

Belägen I St. Petersburg är denna golfbanan en av nationens bästa kommunala golfbanorna. Mangrove Bay ligger vid gamla Tampa Bay och erbjuder 18-hål av utmanande golf.

The Westin Innisbrook Resort

Golfweek har utnämnt den här golfbanan som är belägen i Tarpon Springs till den bästa i Florida. Tidigare värd för den årliga JCPenney Classic. Varje år så tränas 1000 studenter vid den här golfklubben. Golfare från hela världen åker hit för att spela på de 600 tunnlanden av golfnjutning som erbjuds.