Komediklubbar Florida

Bonkerz Comedy Club

En av amerikas äldsta komediklubbar som erbjuder ohejdbara skratt för de tusentals besökarna som kommer genom deras dörrar. Här har superstjärnor såsom Jerry Seinfeld, Rosie O´Donnell, Larry the Cable Guy och Rita Rudner uppträdit. Finns på flera ställen i Florida bland annat Orlando, Daytona Beach, Tallahassee, Kissimee, St. Augustine m.m.

Coconuts Comedy Club

Coconuts Comedy Club öppnade sin första komediklubb 1986. Varje vecka är fullspäckad med storstjärnor och det är inte konstigt att folk benämner stället som “The nuttiest place in town”. Klubben finns i St. Pete Beach, Clearwater, Gainesville, Lakeland och New Port Richey.

Improv Comedy Club

Många av dagens storstjärnor började sin karriär på Improv’s scener. Den här komediklubben startade ursprungligen i New York 1963 av ägaren Budd Friedman. Hans vision var att erbjuda en mötesplats där uppåtsträvande artister kunde visa upp sin talang för publiken samt för nöjesindustrin. Komediklubben finns på flera ställen i USA och Florida har fem stycken totalt i städerna Ft. Lauderdale, Miami, Orlando, Palm Beach och Tampa. Väl värt ett besök och chansen att få se morgondagens stjärnor.

New York Comedy Club

New York Comedy Club som alltså ligger i Boca Raton och har 13 år på nacken. Här uppträder artister som är på väg uppåt i karriären, en trevlig liten klubb med massor av glädje. Har såkallade Open Mic kvällar där man mot $3 får uppträda i fem minuter på scenen. Brukar vara en riktig höjdare att se på!

Side Splitters Comedy Club

Den här komediklubben som är belägen i Tampa startades 1992. Här uppträder storstjärnor från hela landet som brukar vara med på Late Show David Letterman och hos Jay Leno. Den tredje torsdagen varje månad är det Open Mic kväll där vem som helst kan ta an scenen och ge sitt yttersta. Öppet fem dagar i veckan och åldersgränsen är 18 år för att komma in och 21 år för att få dricka alkohol.